Резултати од предвремените парламентарни избори 2016

Почитувани читатели,

Во очекување на ДИК за официјални податоци за распределба на мандати по изборни единици, тимот на Ромалитико според официјалните податоци направи симулација на распределба на мандати по изборни единици.

[Кликнете на инфографикот за оригинална големина]

Partners and Supporters

   
   
     

Find Us

Contact us

ul. Aminta treti (Leninova) br.33A/1-25,
1000 Skopje, North Macedonia

+389 75 314 504

[email protected]