Што се нуди на Ромските политичари во Парламентарните избори 2016

Овој инфографик ги претставува листите на политичките партии каде што има кандидати Роми. Исто така Ромалитико процентуално ја прикажува можноста за освојување на мандатите врз основа на претходните три циклуси на Парламентарни избори

[Кликни на инфографикот за оригинална големина]

Partners and Supporters

   
   
     

Find Us

Contact us

ul. Aminta treti (Leninova) br.33A/1-25,
1000 Skopje, North Macedonia

+389 75 314 504

[email protected]