Што се нуди на Ромските политичари во Парламентарните избори 2016

Овој инфографик ги претставува листите на политичките партии каде што има кандидати Роми. Исто така Ромалитико процентуално ја прикажува можноста за освојување на мандатите врз основа на претходните три циклуси на Парламентарни избори

[Кликни на инфографикот за оригинална големина]

Партнери и поддржувачи

   
   
     

Пронајдете не’

Контактирајте со нас

ул. Аминта трети (Ленинова) бр.33А/1-25,
1000 Скопје, Северна Македонија

+389 75 314 504

[email protected]