Колку си веруваат граѓаните од различни етнички заедници помеѓу себеси?

Колку си веруваат граѓаните од различни етнички заедници помеѓу себеси? Од графиците во продолжение ќе дознаете како е распределена довербата и која на која заедница најмалку или најмногу и верува.

Целосното истражување можете да го прочитате на следниов линк: https://tinyurl.com/y5vglj8w

Партнери и поддржувачи

   
   
     

Пронајдете не’

Контактирајте со нас

ул. Аминта трети (Ленинова) бр.33А/1-25,
1000 Скопје, Северна Македонија

+389 75 314 504

[email protected]