Ромалитико резултати од 2016

Почитувани читатели,

Денес ни е роденден! Следниот инфографик го илустрира нашето дејствување во 2016 година

 

[Кликни тука за оригинална големина]

 

Партнери и поддржувачи

   
   
     

Пронајдете не’

Контактирајте со нас

ул. Аминта трети (Ленинова) бр.33А/1-25,
1000 Скопје, Северна Македонија

+389 75 314 504

[email protected]