Бриф за политики „Предизвици во имплементацијата на јавни политики за Роми“

📌 Прочитајте го брифот за политики „Предизвици во имплементацијата на јавни политики за Роми“ кој вчера беше презентиран пред пратениците кои се дел Интерпартиската парламентарна група за правата на Ромите (ИППГ). Брифот за политики нуди предлог опции за подобрување на четири закони кои позитивно ќе влијаат врз ромската заедница.

Партнери и поддржувачи

   
   
     

Пронајдете не’

Контактирајте со нас

ул. Аминта трети (Ленинова) бр.33А/1-25,
1000 Скопје, Северна Македонија

+389 75 314 504

[email protected]