Извештај на Европската Комисија за напредокот на Македонија [2016]

Инфографикот го претставува напредокот на Македонија за 2016 година

[Кликни на инфографикот за оригинална големина]

Партнери и поддржувачи

   
   
     

Пронајдете не’

Контактирајте со нас

ул. Аминта трети (Ленинова) бр.33А/1-25,
1000 Скопје, Северна Македонија

+389 75 314 504

[email protected]