Информативно видео за големиот Ферус Мустафов (THE KING) !

Информативно видео за големиот Ферус Мустафов (THE KING) !

Додека сеуште го гледате преносот во живо од нашиот вчерашен настан и ги средувате вашите импресии би сакале да ви го презентираме видеото за категоријата ЖИВОТНО ДЕЛО кое поради сплет на околности не беше емитувано, а тоа е кратката историја на нашиот и ваш ФЕРУС...
Говор на градоначалникот на Виница и на Суад Скендери

Говор на градоначалникот на Виница и на Суад Скендери

Градоначалникот на Виница и Суад Скендери зборуваат за процесот на локалната акција за поставување на двете постојки за јавен превоз кои минатата недела беа пуштени во употреба во ромското маало. Погледнете го процесот и слушнете ги изјавите во кои се зборува и за...
„М НЕТ“ Штип за акцијата „Реконструкција на улица Широк Дол“ во општина Штип

„М НЕТ“ Штип за акцијата „Реконструкција на улица Широк Дол“ во општина Штип

По барање на заедницата како приоритет, ДЕНЕС заедно со нашите структури УСПЕШНО КОМПЛЕТИРАВМЕ уште една акција во Штип. Реконструкцијата на улицата Широк Дол во должина од 40 m која претставуваше ризик за сите што живеат околу и секојдневно го користат патот сега...
Реконструкција на улица Широк Дол во општина Штип

Реконструкција на улица Широк Дол во општина Штип

Ние во Сабота сме на терен, По барање на заедницата како приоритет, денес заедно со нашите структури почнавме акција во Штип. Во тек е реконструкција на улицата Широк Дол во должина од 40 m која претставуваше ризик за сите што живеат таму. Голема благодарност до сите...