Заедничка теренска посета во Кочани со претставници на Шведската амбасада

Заедничка теренска посета во Кочани со претставници на Шведската амбасада

Вчера тимот на Ромалитико беше на теренска посета во Кочани заедно со Микаел Атерхог, раководител за развојна соработка во Шведската агенција за меѓународна развојна соработка при амбасадата на Кралството Шведска и Фидан Елези, национален програмски менаџер во...