РОМАЛИТИКО ПОТКАСТ СИТЕ ЕПИЗОДИ

РОМАЛИТИКО ПОТКАСТ СИТЕ ЕПИЗОДИ

Ромалитико започнува свој сопствен подкаст во кој ќе гостуваат многу наши познати Роми кои направиле промена во општеството на позитивен начин. Први се гостите кои се поврзани со промоцијата на нашата култура, идентитет, традиција и култура. Сите епизоди ќе бидат...