Акции за развој на ромската заедница низ Македонија

Акции за развој на ромската заедница низ Македонија

Реализирани акции во висина од 1.520.323 милиони денари за развој на ромската заедница во Штип, Кочани, Куманово, Прилеп, Шуто Оризари, Радовиш, Берово -реконструкција на улици -обезбедување на патишта и побезбеден сообраќај -уредување на верски објекти -еколошки...
Најава за реконструкција на канал за вода и асфалтирање на улица во населба Поток

Најава за реконструкција на канал за вода и асфалтирање на улица во населба Поток

Денес во Тетово најавуваме реконструкција на отворен канал за отпадна вода на ул. Прохор Пчински и асфалтирање на ул. Јадранска во населбата Поток! За овие две акции одлучи самата заедница, а се издвоени приближно 50.000 евра. Финансиската поддршка е обезбедена од...