„М НЕТ“ Штип за акцијата „Реконструкција на улица Широк Дол“ во општина Штип

„М НЕТ“ Штип за акцијата „Реконструкција на улица Широк Дол“ во општина Штип

По барање на заедницата како приоритет, ДЕНЕС заедно со нашите структури УСПЕШНО КОМПЛЕТИРАВМЕ уште една акција во Штип. Реконструкцијата на улицата Широк Дол во должина од 40 m која претставуваше ризик за сите што живеат околу и секојдневно го користат патот сега...