Romani Jagorin ‘22

Romani Jagorin ‘22

Вашите коментари, реакции и пофалби за Romani Jagorin ‘22 не стивнуваат во инбокс. Така знаеме дека заедно искреиравме позитивна историја за нас како Роми вчеравечер ова време во Македонска Филхармонија! 🔴 Erati o Roma sikavgje kaj šaj te kheden pe em te vazden...