Договор за ул. Јордан Џунов-општина Велес

Договор за ул. Јордан Џунов-општина Велес

Тимот на Ромалитико потпиша договор за соработка со општина Велес за реализирање на локална акција за реконструкција на фекална канализација и бетонирање на пристапна патека од 135 метри на ул. Јордан Џурнов. Со реализирањето на оваа локална акција ќе се заштити...
Акции за развој на ромската заедница низ Македонија

Акции за развој на ромската заедница низ Македонија

Реализирани акции во висина од 1.520.323 милиони денари за развој на ромската заедница во Штип, Кочани, Куманово, Прилеп, Шуто Оризари, Радовиш, Берово -реконструкција на улици -обезбедување на патишта и побезбеден сообраќај -уредување на верски објекти -еколошки...