Асфалтирање во општина Штип

Асфалтирање во општина Штип

Ромалитико во соработка со Општина Штип Македонија ќе реализира асфалтирање на крак во должина од 250 метри на улица „Света Недела“. Овој крак се асфалтира по цели 50  години, односно од почетното формирање на населбата. Афалтирањето е од особена важност поради тоа...