Зелени ромски маала

Зелени ромски маала

Започнува кампањата „Зелени ромски маала“ низ земјава! Прва ни е Битола, а во неа изминатиов викенд реализиравме: Еколошка акција за расчистување на игралиштето во кругот на месната заедница „Димитар Влахов“. Обновување на спортското игралиште и организација на турнир...