✅ Нашиот програмски менаџер, Дениз Селмани одржа предавање на тема: „Влијанието на вештачката интелигенција врз демократијата“ на Школата за јавни политики “Мајка Тереза” која ја спроведува Центарот за истражување и креирање на политики, поддржана од Советот на Европа.
📌Нашиот тим постојано ги надградува знаењата и експертизата за да прилагоди политики и пракси вклучувајќи ги најновите светски трендови, а особено во сферата на ИТ технологиите. Наскоро доаѓа Ромалитико Барометар кој е токму ова!