Во рамките на кампањата “Мојот глас, твоја должност” на 9ти јули 2020 беше организиран централен настан – дискусија со Претседателот на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија и лидерот на коалицијата “Можеме” г-дин Зоран Заев.

 

Проследете ја целата дискусија и заложбите за подобрување на состојбата на Ромите на следниот линк

https://www.facebook.com/watch/live/?v=3128970143822894