🔴 Оваа анкета е анонимна и има за цел да го испита мислењето на ромската заедница за претстојните претседателски и парламентарни избори кои ќе се одржат на 24 Април односно 08 Мај, 2024 година.
📊 Анкетата се базира на досегашните јавно објавени информации за кандидатите за претседателските и парламентарни избори.
📌 Оваа анкета содржи 21 прашања и ќе трае од 18.04.2024 до 30.04.2024.
✍ Пополнувањето на анкетата нема да Ви одземе повеќе од 5 минути.
🙏 Ви благодариме за издвоеното време.
👉 Линк: https://www.surveymonkey.com/r/XQRJJF9