✅ Општина Виница ги прифати и заедно со нас ќе ги реализира сите буџетски предлози кои ги доставивме во ноември минатата година.
🎯 Тимот на Ромалитико оваа година во Виница ќе работи на реконструкција на улици, усвојување на детален урбанистички план како и еко-акции.
👇 Прочитајте ги сите усвоени предлози подолу. Ова се приоритетите кои ги предложија нашите Роми од Виница.