Започнува кампањата „Зелени ромски маала“ низ земјава!

Прва ни е Битола, а во неа изминатиов викенд реализиравме:

Еколошка акција за расчистување на игралиштето во кругот на месната заедница „Димитар Влахов“.

Обновување на спортското игралиште и организација на турнир во мал фудбал по повод 8 април

Очекувајте не и во вашата општина со акции за грижа на животната средина!

Благодарност до локалната заедница на Баир. Продолжуваме понатаму!

https://fb.watch/p9of8gsTzN/