Денес ги презентиравме нашите активности и импактот во ромската заедница.

Наш гостин беше г. Себастијан Милардо, претставник на УСАИД за Европа и Евроазија од канцеларијата во Вашингтон.

Остануваме посветени на промените што заедницата ги заслужува!