По барање на заедницата како приоритет, ДЕНЕС заедно со нашите структури УСПЕШНО КОМПЛЕТИРАВМЕ уште една акција во Штип.

Реконструкцијата на улицата Широк Дол во должина од 40 m која претставуваше ризик за сите што живеат околу и секојдневно го користат патот сега имаат побезбедна улица за сите учесници во сообраќајот!

Голема благодарност до сите што учествуваа во оваа акција, нашата ромска заедница, локалната управа на општина Штип и нашите локални консултанти Идрис Зејнелов и Јумран Мамудова!

https://fb.watch/p9igD7qs4l/