👉 Се финализираат градежните активности во рамки на акцијата за реконструкција на ул. „Прохор Пчински“ фаза 2 во ромското маало во Берово. #BarabarAmenge #ЗаедноЗаНас @usaidnmacedonia USAID North Macedonia