Додека сеуште го гледате преносот во живо од нашиот вчерашен настан и ги средувате вашите импресии би сакале да ви го презентираме видеото за категоријата ЖИВОТНО ДЕЛО кое поради сплет на околности не беше емитувано, а тоа е кратката историја на нашиот и ваш ФЕРУС МУСТАФОВ (THE KING)!

✨ Неговото потесно семејство беше на настанот и ја прифатија постхумната награда! 🙏 Им благодариме што ни помогнаа да склопиме едно убаво информативно видео за единствениот неприкосновен ВИРТУОЗ, големиот ФЕРУС!

https://fb.watch/p9x8CppimE/