Вашите коментари, реакции и пофалби за Romani Jagorin ‘22 не стивнуваат во инбокс. Така знаеме дека заедно искреиравме позитивна историја за нас како Роми вчеравечер ова време во Македонска Филхармонија!

🔴 Erati o Roma sikavgje kaj šaj te kheden pe em te vazden donacije baš amare šukaripaske em barabar amenge!

🙏 Не посетивте во бројка од 2️⃣3️⃣6️⃣ лица и сите заедно собравме 1️⃣0️⃣7️⃣.5️⃣0️⃣0️⃣ денари, средства за тековни и идни локални акции во ромските маала низ државата.

✨ Точно ќе знаете од нив каде и колку средства се вложени преку нашата веб-платформа која наскоро ќе биде презентирана на социјалните медиуми.

🥳 Во прилог се моменти на гордост, радост, среќа, смеа и благодарност! Уживајте во албумот и слободно споделете го!