✅ Нашиот проектен директор Суад Скендери утре од 15:00 часот ќе ги претстави сите искуства поврзани со имплементацијата на нашите +50 локални акции низ државата од проектот „Заедно за просперитена заедница“ осврнувајќи се на темата на овогодинешниот РЕДИ самит „Премостување на празнините за Ромите во транзицијата на одржлива зелена енергија“.