🔴 Посета на семејствата кои добија право на закуп на социјален стан во општина Неготино
💬 Нашиот теренски соработник Сафет Темуровски вели: “Kако теренски соработник на Ромалитико посетив неколку семејства од заедницата кои се вселија во социјалната зграда во Неготино. Разговаравме за тоа дали се задоволни од самите станови и како е чувството да си обезбеден со живеалиште. Поддршката од моја страна ја имаат како и досега, им посочив дека во секој момент може да се обратат до мене.”