Погледнeте како се одвиваше реализацијата на двете локални акции во Кочани. Едната за чистење на депонија и поставување на 3 контејнери за отпад со цел решавање на проблем кој постојано се повторува на месноста Полаткси пат и втората за поставување на сообраќајно сферно огледало за побезбеден сообраќај на жителите од ромското маало.

Слушнете ги пораките на Суад, Шенџабил и Јалчн!

Работиме на изнаоѓање на одржливи решенија за заштита на животната средина и здравјето на населението во сите критични точки низ земајата.

Се заблагодаруваме на сите инволвирани страни без чиј придонес овие акции немаше да станат реалност. Продолжуваме понатаму!

https://fb.watch/p9mTdF6G9E/