Тимот на Ромалитико дел од обуки за ефективно застапување на заедницата и општествено-одговорните компании за поддршка при мобилизирање на ресурси од секаков тип.

Идните планови со заедницата и локалните акции кои вие ги предложивте доаѓаат во наредниот период, бидете подготвени!

Благодариме Konekt!