🟢 Асфалтирани се две улици во Ѓорче Петров по повеќе децении! 🚧 Ул. „Лука Геров 14“ во должина од над 170 метри и ул. Црногорска во должина од над 300 метри. 💰 Вкупната вредност на асфалтирањата за двете улици изнесува околу 2,5 милиони денари. ✨ Голема благодарност до локалното ромско население и општината! #BarabarAmenge #ЗаедноЗаНас @usaidnmacedonia USAID North Macedonia